Noua Familie de balante de mare capacitate si inalta precizie PM

Noua Familie de balante de mare capacitate si  inalta precizie PM

Avem placerea de a va pune la dispozitie o noua familie de balante cu capacitati de cantarire foarte mari dar in acelasi timp cu o precizie de cantarire foarte mare.

Astfel se pot oferii balante cu o precizie de 0,01 gr si cu capacitati de cantarire pana la 15 kg. Deasemenea exista in familia PM  balante  cu o precizie de 0,1 gr. si cu capacitati de cantarire de pana la 50 kg.

Seria PM este echipata cu ultima generatie de traductor monobloc care ofera o foarte inalta stabilitate a repetabilitatii  in timp .

Sistemul de masurare inovativ garanteaza o excelenta stabilitate in conditiile schimbarii conditiiilor de mediu ambient.

Constructia carcasei din polimer termoplastic ABS precum si a platanului din otel inoxidabil protejeaza traductorul si sistemul electronic impotriva stricaciunilor produse de apa , de praf si  substante chimice 

Sistemul constructiv de protectie  in 4 puncte  previne stricaciunile provenite de la asezarea unor greutati foarte mari pe platan si chiar a socurilor mecanice.