Despre noi

 

S.C. PARTNER CORPORATION S.R.L. a fost înfiinţată în anul 1999, cu capital exclusiv privat romanesc.

Prin capacitatea personalului existent, compania PARTNER CORPORATION pune în valoare experienţa capatata de-a lungul timpului oferind clientilor o gama completa de produse pentru care se furnizeaza un pachet complet de servicii : livrari ,instalari, intretineri, consultanta si service.

Venim in intampinarea si oferim sprijinul in alegerea celor mai potrivite produse si dispozitive din urmatoarele categorii :

Balante si cantare analitice, Balante si cantare de precizie, Balante si cantare electronice tehnice si industriale,Termobalante , Balante si cantare pentru bijuterii si amanet , Balante si cantare pentru determinarea densitatilor, Microbalante, Comparatoare de masa, Platforme de cantarire, Cantare comerciale, Cantare numaratoare, Cantare dozatoare, Cantare medicale , Cantare de persoane ,Cantare etichetatoare, Cantare pentru realizare retete , Cantare speciale ANTI-EX, Sisteme complexe pentru cantarire si dozare, Greutati etalon, Indicatoare electronice, scannere etc.

Firma noastră pune pe locul întâi calitatea produselor şi serviciilor oferite si urmareste cu responsabilitate satisfacerea cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor nostri.

Certificatele ISO 9001 si IQ Net detinute de catre societatea PARTNER CORPORATION S.R.L. confirma pe deplin implicarea cu seriozitate a intregului colectiv in ridicarea standardelor de calitate a produselor si serviciilor oferite

Produsele din oferta S.C. PARTNER CORPORATION S.R.L. indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate din domeniu si detin urmatoarele certificate : EC,OIML,TUV,CE,ISO

Balantele si cantarele se livreaza insotite de documente care dovedesc parcurgerea cu succes , intr-un sistem de calitate certificat , a tuturor verificarilor metrologice cerute de legislatia in vigoare.

S.C. PARTNER CORPORATION S.R.L. detine o retea nationala pentru distributie si service care asigura furnizarea , instalarea ,scolarizarea precum si suportul tehnic atat in perioada de garantie cat si dupa expirarea garantiei.

In plus fata de sisteme de cantarire prezentate in website-ul www.balante.ro S.C. PARTNER CORPORATION S.R.L. este distribuitor exclusiv pe teritoriul Romaniei a unei game mult mai largi de produse sub marca PARTNER dintre care exemplificam :

-Sisteme fiscale : Case de marcat fiscale , Imprimante fiscale ,Cititoare de coduri de bare , Accesorii         

Accesati :  www.aparatura-fiscala.ro

-Cantare comerciale , Masini de numarat bancnote si monede , Detectoare de bancnote false                     

Accesati :   www.partnerco.ro                   

 

 


Noutati